Dit  jaar kunnen ondernemingen, bedrijven of zelfs particulieren een bedrag doneren  ten behoeve van de Driewegen cross. We gaan dit doen met de club van 50.

Even voor de mensen ,die onbekend zijn met dit fenomeen: De club van 50 bestaat uit mensen, die een jaarlijkse donatie van € 50,00 doen aan Driewegen cross.  Dit geld zal puur en alleen gebruikt worden om de wedstrijdbaan en de autocross  van  wat spektakel te voorzien . Zoals iedereen wel weet is de autocross en het regelen van een evenement een dure onderneming.

Iedereen die lid is van de club van 50, die zijn naam wordt meerdere  malen omgeroepen tijdens de Driewegen cross. Tevens kunnen de leden ook een vlag of spandoek ophangen of ander promotie materiaal. De naam van het lid wordt ook vermeld op de website en facebook pagina.

De club van 50 is een leuke manier om voor een relatief laag bedrag Driewegen cross te ondersteunen. Leuk voor bedrijven, particulieren, vrienden- groepen, etc.

Stuur ons een mailtje met uw naam, adres, postcode en woonplaats en e-mailadres en na betaling van €50,- bent u lid van de club van 50. Ons e-mail adres is driewegencross@hotmail.com